Eurotik chat shqip

Posted by / 29-Jul-2019 17:38

Menaxherja e kësaj studioje tregon përvojën e saj në disa studio të tjera.Studioja e Dafnit, siç i thërret ajo njërës prej pronareve, u mëson shtëpitë vajzave që punëson dhe ka disa djem që u bëjnë presion vajzave që punojnë, në mënyrë që të mos shkëputen nga studio.Tregon se është duke rekrutuar vajza që duan të punojnë në këtë lloj chat-i.

Ka vajza që arrijnë të fitojnë edhe 18 mijë lekë të reja në natë, madje edhe 200 mijë lekë të reja, varet sa gjatë e mban klientin në linjë.“Është një lloj chat-i me klientë të huaj, biseda në anglisht. Domethënë sa më shumë minuta ta mbash klientin në linjën tënde, aq më shumë paguhesh”.Ambienti ku ato punojnë është një garsonierë e marrë me qira në një kompleks të ri pallatesh pranë Qytetit Studenti në Tiranë.Sipas saj, pronari i kësaj qendre ka një dyqan kompjuterësh, i cili ka tetë vjet që bën këtë punë dhe është personi i dytë në Shqipëri që ka hapur një studio të tillë.Menaxherja i rekomandon gazetares së prezantuar si vajzë që kërkonte punë, që të mos jepte identitetin e vërtetë, pasaportën në momentin kur kërkon punë në këto studio, pasi më pas kur mund të duash të largohesh, pronarët e studiove nuk të lejojnë, duke të bërë shantazh.

Eurotik chat shqip-90Eurotik chat shqip-36Eurotik chat shqip-87

I tregon mjetet e punës, të cilat janë disa lodra seksuale dhe veshje të brendshme.

One thought on “Eurotik chat shqip”